Termeni si conditii

ALCOS BIOPROD S.R.L.., persoană juridică romana,  înregistrată la Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Dambovita cu nr. J15/158/2016; CUI 35617891, avand sediul social in sat Samurcasi, comuna Crevedia, str. Traian Lalescu nr. 249, vila 4, ap.1, judetul Dambovita, este proprietarul site-ului alcosbio.com

Accesarea site-ului, crearea unui cont, utilizarea servciilor oferite de site constituie acceptarea termenilor si conditiilor. Site-ul alcosbio.com este destinat să ofere către clienții săi, persoane fizice, produse din canepa, cannabis sativa.

 

Defintii:

site: alcosbio.com;

vizitator: persoana fizica sau juridica (prin reprezentant) care acceseaza site-ul;

utilizator: persoana fizica sau juridica (prin reprezentant) care acceseaza site-ul in scopul de a beneficia de serviciile acestuia prin crearea unui cont;

cont: pagina personala creata de utilizator pentru a comanda produse. Crearea contului se realizeaza prin furnizarea unui nume, a unei adrese de email valabile si a unui numar de telefon format din 10 cifre care trebuie sa inceapa cu caracterele 07....

operator: persoana desemnata de alcosbio.com sa mentinta relatia cu utilizatorii;

notificari: comunicari transmise de operator prin email, la adresa comunicata o data cu infiintarea contului referitoare la produse, perioade de reduceri, avertizari privind respectarea termenilor si conditiilor etc. Comunicarile de mai sus au fost exprimate enuntiativ si nu limitativ.

 

Conditii:

Pret: prețul produselor nu include costul de transport către cumpărător.

Produse - prin descrierea si pozele produselor încercăm să reflectăm cât mai bine realitatea. Culorile pozelor variază în funcție de reglajele monitorului sau ecranului folosit. Vă rugăm să aveți în vedere acest lucru la selecția culorilor. Descrierile produselor sunt furnizate de producători

Plata Încercăm să oferim cât mai multe sisteme de plată moderne. Scopul este ca acestea să fie sigure și ușor de utilizat pentru cumpărător. Puteți plăti utilizând cardul de credit/debit platforma securizată a băncii noastre, prin transfer bancar în contul nostru IBAN sau ramburs în momentul livrării de către curier, direct acestuia. Produsele rămân în proprietatea vânzătorului până la achitarea integrală a facturii.

 

Livrare Pentru livrare utilizăm serviciile oferite de firmele de curierat. Termenele de livrare sunt in general de 1-2 zile lucrătoare din momentul expedierii dar pot crește în perioadele de sărbători sau atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile.

Costul livrării este calculat automat la finalizarea comenzii, pentru fiecare dintre curierii disponibili pentru adresa de livrare. În cazul în care adresa de livrare se află în afara ariei de acoperire a curierilor este posibil ca aceștia să perceapă o taxă suplimentară de livrare. În acest caz vă vom contacta pentru confirmarea noului cost de livrare sau să optați pentru ridicarea comenzii dintr-un centru zonal de livrare al curierului ales.

Retur Aveți dreptul să returnați produsul (sau produsele) în termen de 14 zile de la primire.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele care au fost desigilate.

Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de retur și pentru siguranța produselor pană ajung înapoi la noi. Nu suntem responsabili pentru integritatea produselor în timpul returului dacă acestea nu au fost ambalate corespunzător de către cumpărător.

După recepționarea returului, dacă produsul este în aceeași stare ca în momentul expedierii de către noi, vom returna prețul plătit pentru produs. Prețul transportului inițial către client nu poate fi returnat întrucât nu este un serviciu oferit de compania noastră.

Returul produselor în stare bună și neutilizate nu atrage nici un cost suplimentar, prețul întreg al produsului fiind returnat către client.

Garanții

Produsele sunt acoperite de garanția de conformitate pe durata de valabilitate a produsului astfel cum aceasta este inscrisa pe eticheta. Această garanție nu acoperă defectele survenite datorită unei utilizări improprii, în afara specificațiilor sau neconforme cu destinația produsului.

Produsele care beneficiază suplimentar de garanție comercială, dacă este cazul, vor avea specificată durata acesteia în pagina de prezentare proprie fiecărui produs.

Litigii

Litigiile se rezolvă pe cale amiabilă, direct între părți. Dacă acest lucru nu este posibil atunci următoarele căi de soluționare sunt disponibile clientului:
Platforma online de soluționare a litigiilor - Site-ul Comisiei Europene, alegeți limba română

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Centrul European al Consumatorilor din România

- instanțele de pe raza Municipiului București

 

 

alcosbio.com isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii. Acest drept implica si stergerea contului.

alcosbio.com nu tolereaza limbaj/imagini neadecvate, injurioase, discriminatorii. In caz contrar contul va si sters

alcosbio.com are dreptul de a redirectiona comenzile postate de persoane jurice catre site-uri partenere.